Ravintoneuvonta 

Kohdennettua ravintoneuvontaa Sinulle, perheellesi ja työpaikoille | Turku

Ravintoneuvonta PH-balanssi antaa ravintoneuvontaa yksilöille sekä perheille ja erilaisille ryhmille kohdennettuna. Vaikka tietyt perusmekanismit toimivat samalla tavalla, kaikki ovat erilaisia ja tämä on otettava huomioon myös rakennettaessa ruokavaliota juuri Sinulle. Ravintoneuvonta PH-balanssi palvelee Turun keskustassa.

Kysy lisää ravintoneuvonnasta »


Milloin kannattaa ottaa yhteyttä ravintoterapeuttiin?

Jo ilmenneisiin ongelmiin ja vaivoihin on mahdollista saada apua ravinto-ohjauksella esim. vireystasoon, iho-ongelmiin, suolistovaivoihin, vastustuskykyyn, painonhallintaan ja hormonien tasapainotukseen. Tai miksi ei toimia ennaltaehkäisevästi ja tehdä ruokaremontti! Ravintoterapeutilta saat ennaltaehkäisevää tietoa siitä miten pidät kehosi hyvinvoivana jatkossakin.


Alkukartoitus ja ensimmäinen tapaaminen

Ennen ensimmäistä tapaamista sinun toivotaan täyttävän asiakaskyselylomakkeen, jonka perusteella kartoitetaan lähtötilanteesi ja tavoitteesi. Kyselyssä muun muassa elämäntavat, mahdolliset sairaudet ja lääkitys, mahdolliset stressitekijät ym. Näiden tietojen, henkilökohtaisen keskustelun sekä mahdollisesti ruokapäiväkirjan pohjalta laaditaan hoitosuunnitelma, johon molemmat osapuolet sitoutuvat. Hoitosuunnitelman ja asiakassuhteen laajuudesta, toteutuksesta ja tavoitteesta päätetään aina yhdessä. Tapaamisessa keskustellaan ruokavaliosta ja siitä olisiko tarpeen tehdä muutoksia ja millaisia. Ensimmäinen tapaaminen kestää n. 1,5 tuntia.


Jatkotapaamiset

Jatkotapaamiset ovat kestoltaan noin 45 minuuttia. Saat aina tarkat, henkilökohtaiset ohjeet joko välittömästi tapaamisen päätteeksi tai jälkikäteen sähköpostitse. Ohjeissa kerrataan kaikki, mitä suullisesti on sovittu. Hoitosuhteen kesto vaihtelee muutamasta tapaamiskerrasta pidempiin hoitosuhteisiin, tarpeistasi ja toiveistasi riippuen. Usein kuitenkin jo pienillä ravinto- ja elämäntapamuutoksilla päästään toivottuihin tuloksiin mm. jaksamis- ja suolisto-ongelmissa. Hoitosuhteen kesto ja sisältö on aina yksilöllinen.

Ota yhteyttä »